Test je persoonlijkheid i.f.v. je job

Een jobcoach kan je helpen om jouw profiel beter te doorgronden en te verwoorden zodat je beter zicht hebt binnen welk bedrijfskader of functie je past. Via een online tool kan je zelf de test al eens afnemen.


Teleurstellingen vermijden

Teleurstellingen zijn spijtige kronkels in je hoofd. Maar wat kan je doen om je verwachtingen niet zo groot te maken?


mindfuck

Mind***

Wij vullen automatisch de ontbrekende stukken van de realiteit in met onze mind. En voor sommigen is dat liefst zo dramatisch mogelijk.


Piekeren

Piekeren ontneemt je positiviteit, jouw slaap en jouw energie. Lees hier mijn 5 eerste tips om piekeren halt toe te roepen.


Perfectionisme

Perfectionisme

Perfectionisme werkt belemmerend. De oorzaak is vooral angst om te falen, om de controle te verliezen of om niet de waardering te krijgen die je wilt.


Antony Hopkins

Antony Hopkins

Krachtige woorden van Sir Anthony Hopkins over jouw relatie met andere personen. Een herkenbare maar soms pijnlijke eye-opener.


Placebo

Placebo

De heilzame krachten van een positieve mindset is van alle tijden en van overal. Maar het kan je leven op een toch wel positieve manier veranderen!


What's in a name

What’s in a name

Ik kreeg veel vragen over de naam van mijn coachpraktijk, Gabriel's House. In deze blogpost lees je over hoe ik tot deze naam ben gekomen.