Wie ben ik

Mijn pad tot coach

Na een mooie loopbaan in de event- en culturele sector, het oprichten van een restaurant, het coachen van enkele bedrijven en privépersonen, de organisatie van meerdere events in binnen-en buitenland, het leiden van maatschappelijk georiënteerde organisaties en vzw’s… heb ik het roer omgeslagen. Ik had er genoeg van om mijn leven te organiseren in functie van het geluk of financieel bestwil van anderen. Ik leerde komaf te maken met een structurele stress en de bezorgdheid om de mening van de buitenwereld.

Via hartcoherentie, yoga en mijn opleiding tot life en loopbaancoach heb ik letterlijk en figuurlijk een tweede adem gevonden.

Ik geloof in de (veer)kracht van de mens. Met een gezonde portie zelfvertrouwen en goede wil, kan je je dromen waarmaken. Laat je gewoon omringen door een geduldige partner, betekenisvolle vrienden of…. de juiste coach!

Sofie Vervloet Gabriel's House
I.G

“Sofie is een heel enthousiasmerende coach. Zij ging actief te werk om mij in beweging te krijgen. Voor mij was dit heel effectief omdat praten alleen niet meer voldoende was. Mijn woorden moesten eindelijk omgezet worden in concrete actie. Sofie is een overtuigende doener, net wat ik toen nodig had.”

K.M

“Ik had vooral een luisterend oor nodig die neutraal naar mijn verhaal kon luisteren. Sofie was voor mij vooral een warme persoonlijkheid. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak . Ze straalt vertrouwen en rust uit. Ik kon bij haar terecht met loopbaancheques en na de derde sessie was al meteen duidelijk welke weg ik moest inslaan. Ik had 5 weken laten de job van mijn dromen vast.”

P.B

“Het eerste gesprek was voor mij heel confronterend. Sofie benoemde het probleem zoals ik het nog nooit zelf had benaderd. Dit inzicht veranderde alles voor mij. Daarna werkten we nog 2 sessies verder door dieper in te gaan op mijn situatie. Ik ben als een bevrijd iemand naar huis gegaan.”

Hoe klanten mij omschrijven

Sofie Vervloet Gabriel's House

Protagonist

Do we match?

Volgende persoonlijkheidsanalyse werd onlangs van me afgenomen en ik herken me er helemaal in: Protagonist (ENFJ-A / ENFJ-T)
In’t kort: ik probeer mensen te raken en laat makkelijk een hart spreken of angsten benoemen. Mijn enthousiasme kan vreugde en vrijheid opwekken.

Ik ben geïntrigeerd door mensen vol passie en charisma. Maar ik probeer vooral diepgaand contact te maken en anderen te inspireren om goed te doen. Mijn parttime job als leerkracht voor studenten in het deeltijds onderwijs is daar een voorbeeld van. Ik haal trots en vreugde uit het begeleiden van anderen om zichzelf te verbeteren. Oppervlakkigheid is niet aan mij besteed.

Ik ben dan ook niet bang om op te staan en te spreken wanneer ik het gevoel heb dat er iets moet worden gezegd. Communiceren met anderen voelt voor mij natuurlijk en eenvoudig en ik kan vertrouwen op een sterke intuïtie. Ik help mensen hun doel te bereiken, of het nu door middel van feiten en logica of rauwe emotie is. ‘Eerlijk zijn met jezelf’ en ‘niet bij de pakken blijven zitten’ zijn mijn sterkste leuzen.

A few of myfavorite things

01

Most likely to Binge Watch:

The Crown
Game of Thrones
Virgin River
Mad Man

02

Go to Drink:

Aperol Spritz
Champagne
Any Kind of Wine
Gin Tonic

03

Prefer to Spend My Weekend:

Evening with Friends
City Trip
Festival
Relaxing

04

Personal Style:

Hollywood Glam
Global Touch – Ethnical
Classy Vintage
Outdoor Living

Sofie Vervloet

Opleidingen

Life coach
Communicatie
Yoga – Hartcoherentie
NLP
ACT
Job coaching
Event management

Gabriel's House